Email: info@resursbokning.com      |     Telefon: 08-407 07 30
ResursBOKNING – Schema och tidrapportering online

Tidsrapportering & Personalliggare

Låt personalen tidsrapportera enkelt, snabbt och mobilt!!

ResursBOKNING ger din personal möjlighet att ta tidsrapportera på flera sätt, men viktigaste är att det är en enkel process så det blir gjort! Antingen tidsrapporterar de via Personalliggare en sk. “Stämpelklocka” med platslimitering (GPS) när de kommer till eller från jobbet. Om man hellre vill att personalen rapporterar in tiden i efterhand, tex. avvikelser från schemalagd tid eller rapportera in icke schemalagda pass så kan de göra det via funktionen “Tidsrapportering”. Båda är tillgängliga via Desktop (PC/MAC) och Mobilapp (iOS/Android). Med Resursbokning kommer ni få in personalens arbetade timmar, frånvaro, timklasser m.m. korrekt och i tid, låt attesteringen bli en fröjd

Se nedan för detaljerad information om Tidsrapportering i ResursBOKNING

Ladda ner appen redan idag!

Låt din Personal Tidsrapportera Enkelt!

Stämpelklocka

Personalen kommer ha tillgång att kunna stämpla in och ut via sin mobil (mobilapp iPhone/android) och desktop alternativt surfplatta. Det går att limitera så personalen endast kan stämpla in om de befinner sig på en viss plats (GPS) och eller  använder särskilda utvalda Desktops/surfplattor. Låt personalen kommentera om de kommer försent, se närvarotablå eller ta ut personalliggare för Skatteverket, är några av de funktioner som finns tillgängliga. Denna funktion kommer kunna låta er få en exakt bild av hur personalen närvaro. Vid felstämpling kan personalen gå in och rapportera tid via “Tidsrapport” och sen förklara vad som gick snett. Vid attestskedet ser man båda tidangivelserna och får en klar bild av vad som hänt.  

 
Tidsrapportera

Personalen kan efter sin arbetsdag rapportera in timmar, avvikelser, frånvaro m.m. Allt är egentligen förifyllt så man kan enkelt trycka “rapportera” och allt är klart på 1 sekund. Vid förändringar i tidsrapporten på sitt arbetspass behöver man bara ändra tiderna, fylla i kommentar och/eller lägga till t.ex. komptid. Personalen kan enkelt se hur många timmar man rapporterat och ändra rapporterad tid. Personal kan även rapportera in frånvaro.  

 
Platsbaserad Personalliggare (GPS) med Karta

Som schemaläggare har du möjlihet att ställa in GPS-baserad personalliggare och stämpelklocka. Detta gör så att din personal endast kan stämpla in/ut på arbetspass om den befinner sig inom en viss radie. Flera platser kan väljas och du som chef kommer även kunna se en närvarolista och enkelt se dem som inte är på plats. Om de inte har stämplat in kommer du kunna få påminnelser.

 

Snabbfakta:
  • Personalen kan använda personalliggare för att stämpla in och ut via desktop, surfplatta eller mobilapp
  • Begränsa med Karta (GPS) vart personalen kan stämpla in och ut
  • Se närvarolista på när och vilka har stämplat in. Få påminnelse när personalen ej har stämplat in
  • Låt personalen tidsrapportera in avvikelser i efterhand via mobilapp, desktop och surfplatta
  • Personalen kan rapportera in Frånvaro, Komptid, Flextid och timklasser
  • Personalen kan se aktuellt flex och kompsaldo direkt på desktop/mobilappen
ResursBOKNING har en mobilapp (iOS och Android) där personal kan se sitt schema och tidsrapportera och/eller stämpla in via personalliggare.
ResursBOKNING ger möjlighet att låta personalen stämpla in/ut på endast ett par utvalda platser.
ResursBOKNING ger personalen möjlighet att tidsrapportera och stämpla in/ut via personalliggare även på desktop.

Nyheter

Senaste Uppdateringar

Läs om de senaste uppdateringarna och få snabba tips om hur du kan schemalägga smart i ResursBOKNING

Avgör själv! Testa ResursBOKNING och prova att schemalägga helt kostnadsfritt i 2 veckor - Det är busenkelt!

PROVA NU! REDAN KUND? LOGGA IN HÄR

Ladda ner appen redan idag!

Resursbokning Schemaläggning - Gå till toppen!