Email: info@resursbokning.com      |     Telefon: 08-407 07 30
ResursBOKNING – Schema och tidrapportering online

Grundschema

Nu har Resursbokning kommit ut med en riktigt bra funktion! Ni schemaläggare som använder er utav rullande schema  kommer nu kunna bygga upp ett eller flera grundschema för alla i personalen samtidigt. Inte en och en som många andra schemaläggningssystem som finns på marknaden.

Därefter är det bara att rulla ut dessa enligt era parametrar och senare aktualisera efter era behov och rulla ut igen för alla eller enstaka som finns i grundschemat. 

…att kunna lägga ut grundschema för samtliga i personalen samtidigt är så bra för oss! Sen att kunna uppdatera dessa och rulla ut per person gör mig tårögd av lycka!

Lägg enkelt till eller ta bort personal från ditt grundschema. Använd 1 till 6 veckors rullande schema och bygg enkelt upp med hjälp av passmallarna. En annan fördel är att man kan rulla ut grundschema och låta Resursbokning ta bort pass som redan är utlagt på schemat. 

Att kunna se personalens enskilda anställningsgrad, hur mycket timmar som är utplanerat och i % visa hur mycket man planerat förbättrar också översikten. Vill ni ha en genomgång av denna funktion och hur resursbokning kan hjälpa er, kontakta oss! 

// Resursbokning

Resursbokning Schemaläggning - Gå till toppen!