Email: info@resursbokning.com      |     Telefon: 08-407 07 30
ResursBOKNING – Schema och tidrapportering online

Kundexempel

Du är i goda händer!

ResursBOKNING har över 305+ kunder i flertalet olika branscher t.ex. bemanning, restaurang, vård och omsorg, städ, smådjursklinker, finans och städ. För oss är funktionalitet, tillgänglig support och kontinuerlig utveckling viktigt. Vår melodi är att lyssna på kundens behov, förbättra snabbheten i systemet, ha en gedigen support och tillsammans jobba för ett gemensamt mål, ett system som bidrar med riktigt bra schemaläggning! Vill du prata med någon av våra kunder som är i samma bransch? Kontakta oss så kan vi ge er referenser.

Vill du också bil kund hos ResursBOKNING?
Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan förbättra för just er!

Ladda ner appen redan idag!

Vad säger våra befintliga kunder?

Ursand - Camping Carl C.

I Resursbokning får vi full kontroll på schema för personalen och rapporterad tid. Programmet är lätt att använda och layouten gör det enkelt att få en tydlig och samlad bild över personalsituationen. Att personalen kan se sina scheman i appen samt ansöka och köa på pass ser vi som en mycket bra och smidig funktion. Att komma igång med arbetet i programmet var extremt smidigt då programmet är så lätt att förstå och arbeta i samtidigt som vi alltid får ett trevligt och bra bemötande dem gångerna vi har varit tvungna att kontakta supporten."

Ursand Resort & Camping

QTYM - Bemanning Jan H.

"Vi har varit kund hos Resursbokning i tre år. De är otroligt hjälpsamma och snabba om man behöver hjälp. Vi som kund får också vara med och påverka vad som ska utvecklas. Det tycker jag är toppen. Viktigt att lyfta är appen där våra konsulter redovisar tid, tar pass osv fungerar mycket bra och är lätt att hantera."

QTYM

Kubbonge - HVB Helen M.

"I branschen vård är det svårt att hitta ett bra schemaprogram med bra löneunderlag då det är är många avvikelser som sker från grundschemat. Resursbokning är lättanvänt och vi får ut bra löneunderlag. Även personal har enkelt att se sin tid och göra avvikelser och tidrapport i appen. Mycket tillmötesgående om man har önskemål och snabb support."

Kubbonge HVB

Svenska Hjältar - Säkerhet Visar S.

"Tack vare ResursBokning så har vårt arbete blivit betydligt enklare. Vi har prövat andra program som ej hållit måttet men detta kan vi verkligen rekommendera."

Svenska Hjältar

  Nyheter

  Senaste Uppdateringar

  Läs om de senaste uppdateringarna och få snabba tips om hur du kan schemalägga smart i ResursBOKNING

  Avgör själv! Testa ResursBOKNING och prova att schemalägga helt kostnadsfritt i 2 veckor - Det är busenkelt!

  PROVA NU! REDAN KUND? LOGGA IN HÄR

  Ladda ner appen redan idag!

  Resursbokning Schemaläggning - Gå till toppen!