Email: info@resursbokning.com      |     Telefon: 08-407 07 30
ResursBOKNING – Schema och tidrapportering online

Enkelt att komma igång

Börja schemalägga inom 30 sekunder

Med ResursBOKNING har du möjlighet att öppna ett eget konto och själv börja schemalägga och bygga upp er planeringen snabbt och effektivt. För att hitta all funktionalitet i systemet rekommenderas att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och utbildning. Oftast ser en onboarding process ut enligt nedan.

Se nedan för hur enkelt det är att börja använda ResursBOKNING

Ladda ner appen redan idag!

01
Registrera ett konto

Första steget för att testa ResursBokning är att trycka på knappen uppe i högra hörnet. Där registrerar man sig och får inloggningsdetaljer och kan logga in på sitt konto direkt.

ResursBokning - Schemaläggning med överblick
02
Börja Resursplanera

Nu kan du enkelt lägga in personal, återkommande passmallar, bygga grundschema med drag & drop-funktion och bara att köra igång!
För att visa de mer unika funktionerna och fler moduler så finns vi alltid tillgängliga att ha ett online möte!

03
Tidsrapportera (Mobilapp/Desktop)

När personalen blivit schemalagd kan de ladda ned mobilappen och se sitt (och kollegornas) schema, tidsrapportera och/eller stämpla in och ut (limiterat område med GPS) på sina pass. Visa intressen på pass, boka upp sig på jobbförfrågningar, se och skriva internmeddelanden samt få notiser när uppdateringar sker, är bara ett fåtal av de funktioner som personalen kan använda sig av i mobilappen.

04
Kontrollera & Attestera

Efter personalen tidsrapporterat är det dags att kontrollera och attestera tid, frånvaro, flex, timklasser m.m. Med bra översikt och funktioner så är attesteringen snabb och effektiv. Det som tagit lång tid förut förblir numera ett minne blott.

05
Överblick med Rapporter

Resursbokning erbjuder flertalet rapporter, t.ex. rapporterat/utfall, tidsammanställning, dagsvyer i tabellformat, behovsanalyser m.m. Här kommer ni enkelt kunna använda data och se vem i personalen som alltid ligger efter, se vad personalen kostar direkt i planeringskedet. Titta direkt i Resursbokning eller exportera till en xls-fil.

06
Tidsammanställning Exportera till lön

Efter personalen tidsrapporterat på de schemalagda passen och allt blivit attetserat är det dags för att ta ut en tidsammanställning. Denna kan exporteras till xls-fil eller till marknadsledande lönesystem som t.ex. Crona Lön, Visma Lön, Hogia Lön och Fortnox Lön.

Nyheter

Senaste Uppdateringar

Läs om de senaste uppdateringarna och få snabba tips om hur du kan schemalägga smart i ResursBOKNING

Avgör själv! Testa ResursBOKNING och prova att schemalägga helt kostnadsfritt i 2 veckor - Det är busenkelt!

PROVA NU! REDAN KUND? LOGGA IN HÄR

Ladda ner appen redan idag!

Resursbokning Schemaläggning - Gå till toppen!