Email: info@resursbokning.com      |     Telefon: 08-407 07 30
ResursBOKNING – Schema och tidrapportering online

Support & Utbildning

Du förtjänar den hjälp du behöver!

ResursBOKNING ger dig och din personal högsta möjliga support. Du kan komma i kontakt med oss per telefon, e-mail, chat när du är i behov av hjälp. Support är oftast online men kan även vara lokalt (oftast vid större utbildningar) och vi gör allt från att hjälpa er hitta funktioner i systemet, utbilda ny personal i mobilappen, se över hur ni blir fakturerade eller diskutera framtida funktionalitetsbehov. 

Vi finns här för er så kontakta oss redan idag så hjälper vi er! 

Se nedan för information om Support och Utbildning i ResursBOKNING

Ladda ner appen redan idag!

Kostnadsfri Support och Utbildning

Support: Chat, telefon, e-post och lokalamöten

ResursBokning ger dig support med stort S. Vi lägger mycket vörde i att nya kunder likväl som nuvarande kunder, stora som små, får det systemstöd, support och utbildning som behövs, kostnadsfritt. Ni skall känna er omhändertagna och trygga, vi kommer att kunna styra er i rätt riktning så att ni kan hantera systemet själva. 

Om ni behöver support om schemaläggning just nu är det bästa att alltid leta i systemet efter en flik som heter “Manual” som finns på sidorna i systemet. Här kommer du kunna få svar på de flesta frågor gällande schemaläggning. Om du fortfarande behöver vår hjälp är det bäst att gå till chatten nere i högra hörnet (förutom på schema sidan) som vi besvarar under normal arbetstid, även utöver vanlig arbetstid när möjlighet finns. 

Om det är ett brådskande ärende så rekommenderas att skicka e-post till support@resursbokning.com och/eller ringa vår telefonsupport på 08-407 07 30.

 

 

Utbildning: Online eller lokaltmöte
Schemaläggning är inte alltid enkelt. Därför erbjuder vi alltid en utbildning till våra kunder. Uppsättning av systemet, gå igenom schemaläggningen och hur man bygger ett grundschema, se över inställningar för notifieringar i mobilappen, se hur man tidrapporterar i mobilappen är bara ett urval av de delar som vi kan gå igenom under ett online- och/eller lokaltmöte. Kontakta oss om du behöver en genomgång av funktionalitet så hjälper vi dig direkt!
 
Snabbfakta:
  • Kostnadsfri support via chat, e-post och telefon
  • Introduktionsguide aktiveras vid första inloggningen i systemet
  • Manual för varje process finns i systemet
  • Kostnadsfri utbildning online/lokalt
ResursBOKNING erbjuder support och utbildning kostnadsfritt.

Nyheter

Senaste Uppdateringar

Läs om de senaste uppdateringarna och få snabba tips om hur du kan schemalägga smart i ResursBOKNING

Avgör själv! Testa ResursBOKNING och prova att schemalägga helt kostnadsfritt i 2 veckor - Det är busenkelt!

PROVA NU! REDAN KUND? LOGGA IN HÄR

Ladda ner appen redan idag!

Resursbokning Schemaläggning - Gå till toppen!