Email: info@resursbokning.com      |     Telefon: 08-407 07 30
ResursBOKNING – Schema och tidrapportering online

Ny mobilapp ute nu!

Resursbokning har nu lanserat och uppdaterat sin mobilapp för Android och iPhone. Mobilappen är så klart kostnadsfri och hittas på Google Play och Appstore. Mobilappen är strategiskt utformad för att ge personalen en bra upplevelse när det gäller schema, tidsrapportering och den interna kommunikationen. 

Personalen kan enkelt se sitt schema och därmed veta var när och hur de skall jobba. Personal kan även ha tillgång till att se sina kollegorsschema och kan enkelt kunna byta pass med varandra. Utöver schemaöversikt kan personal även se framtida behov och jobbförfrågningar som ligger ute. Dessa kan bokas eller enkelt visas intresse på. Personalen kan tidsrapportera och där använda sig utav traditionell tidsrapportering alternativt personalliggare även kallat stämpla in/ut som är godkänd av Skatteverket. Stämpla funktionen har en limiteringsfunktion som gör att personal endast kan stämpla in på ett eller flera geografiska platser. Detta kan vara positivt då appen t.ex. ej låter personal stämpla in redan i bussen påväg till jobbet.  

Mobilappen gav mig en mycket bättre överblick och nu kan jag enkelt se de jobb som ligger ute för att kunna bokas. Att jag kan se antalet timmar jag jobbat i månaden är också riktigt smidigt!

Personal kan allstå se sitt schema, tidsrapportera men mycket mer. Mobilappen har en meddelande funktion som gör det möjligt att kommunicera med sina kollegor och ansvariga. Personal kan därtill även se hur många timmar de är schemalagda innevarande månad och även se hur mycket de rapporterat denna period. Rapporter för personal i mobilappen kommer utvecklas mer framöver. Påtal om utveckling så håller vi precis på att göra att man kan se kontaktinformation till kollegor i appen och då snabbt kunna kommunicera med e-mail, SMS, telefon och internt meddelande. Mer om detta vid leverans.

// ResursBokning

Resursbokning Schemaläggning - Gå till toppen!