Senaste nytt från Resursbokning
Har du frågor ring 08 - 407 07 30 så berättar vi mer

Alla nyheter

Elektroniskt Schema på Väggen


För att kunna presentera schemat på en skärm eller surfplatta uppsatt på väggen har vi nu en fullskärmsfunktion anpassad för just det ändamålet.

Schemat i fullskärm är anpassat för pekskärmar och om man inte har en pekskärm, kommer schemat sakta scrolla uppåt och nedåt för att visa alla anställdas schema om schemat är längre än skärmen är hög.

För att aktivera fullskärmsläget loggar man in en användare utan rättigheter, går in på schemat och väljer Verktyg -> Fullskärmsläge.

Resursboking växer ur sina gamla servrar


Resursbokning har flyttat till nya servrar efter att ha växt ifrån de gamla. Genom att flytta all data till modernare och snabbare servrar kommer användarna få ett något snabbare system överlag, samt att beräkningstunga funktioner såsom löneunderlag kommer skapas ännu snabbare, även under perioder då många löner ska köras.

En annan mycket stor fördel med modernare hårdvara är att serverparken förbrukar mindre energi och mindre värme, vilket betyder att mindre energi går åt att kyla systemet.

Systemet flyttades till sina nya servrar 2014-01-08 klockan 09:00 och under flytten var systemet nere i enbart 18 minuter, någonting vi är väldigt glada och stolta över här!

Bättre löneunderlag


I senaste versionen av Resursbokning har vi uppdaterat exporten av löneunderlag för att lättare kunna överblicka kostnader och timmar.

På förstasidan presenteras en sammanställning av all personal, grupperat på personalgrupper eller kostnadsställen och hur många timmar som arbetats, frånvaro, jour och liknande.

Varje person har sedan en egen flik där det detaljera är specificerat exakt vilka timmar som arbetats, på vilken plats, om det är OB, övertid, jour eller frånvaro.

Ny modul: Tidrapportering


Tidrapportering för personal via nätet finns nu som modul i Resursbokning.

Istället för att lämna in lappar med avvikelser kan nu personalen rapportera in tider direkt via systemet för schemaläggning. Tiderna attesteras sedan av administratör så att löneunderlag justeras och görs redo för export till Excel eller löneprogram.

Om den rapporterade tiden skiljer sig från den schemalagda tiden, kan personalen även lägga in kommentarer på både start- och sluttid som attesteraren tar del av när det är dags att förbereda lönekörning.

Resursbokning uppdaterar och lägger till nya moduler


Inför julhelgen har Resursbokning uppdaterats med förbättringar och nya funktioner på önskemål från både gamla och nya kunder!

Ett kort utdrag ur nya eller förbättrade funktioner:
* Förbättrat jobbförfrågan både via SMS och via lediga pass på schemat
* Lagt till flerveckors vy på det nya schemamodellen
* Helautomatiskt skapande av pass för bokning av objekt i schemat för objektsbokning
* Tydligare hantering av instämplingar då ett företag har flera arbetsplatser

Klicka på rubriken för att läsa mer!

Här kan du läsa senaste nytt från Resursbokning

Du kan även prenumerera på vår RSS-feed så att du snabbt kan få våra senaste nyheter.

rss