Senaste nytt från Resursbokning
Har du frågor ring 08 - 407 07 30 så berättar vi mer

Ny schemaläggning


Dem största förändringarna i senaste versionen är inriktade på att förbättra och förenkla schemaläggning för schemaläggare. Nu finns det flera nya schemamallar att tillgå och nya smarta funktioner samt nya vyer för att se informationen på olika sätt. Vi hoppas på detta sätt tillfredsställa flera olika schemaläggares perspektiv.

Inom kort kommer vi att lansera flerveckorsvy vilket gör att du enkelt kan överblicka schemat över flera veckor. Det går även att administrera schemat i flerveckorsvyn så att passen kan flyttas mellan dem olika veckorna. Vi har även anpassat radstorleken så att man kan se och administrera flera personer på en skärmbild. Vi tror att det nya schemat kommer göra er schemaläggning änu enklare än vad den är idag.

Vidare har ekonomidelarna förbättras avsevärt. Budget, uppföljning samt löneunderlag har fått sig ett rejält lyft funktionsmässigt och ett rejält ansiktslyft. Vi hoppas med detta göra vårt schemaläggningsprogram ännu attraktivare för dig som dagligen pysslar med schemaläggning!

Har du/ni några synpunkter på det nya schemat så får du/ni gärna höra av er.

Här kan du läsa senaste nytt från Resursbokning

Du kan även prenumerera på vår RSS-feed så att du snabbt kan få våra senaste nyheter.

rss